Om mig

Jag älskar att fota människor och det har alltid varit det jag brinner för. Att fånga mötet, blicken, stunden. Jag är den observanta fotografen som jobbar i det tysta och som tar de bästa bilderna när ni minst anar det. Jag jobbar med det befintliga ljuset för att kunna vara så flexibel och impulsiv som jag vill och behöver, för att fånga just de där magiska ögonblicken. Jag är inte en fotograf som gör mycket väsen av mig eller tar mycket plats utan mer en nyckelpiga i bröllopsbuketten som ni ser i ögonvrån eller känner av i periferin. Förutom när den stora gruppbilden eller släktbilden ska tas förstås!

 

Upplägg

Att fota bröllop är bland det mest krävande uppdragen jag gör men också de mest givande. Jag älskar att få ta del av kärlekens mest magiska och romantiska dag och att få dokumentera den för all framtid.

Jag har ett holistiskt, dokumentärt tänk när jag fotograferar ett bröllop. Jag är gärna med redan från det att ni gör i ordning er till dess att dansgolvet exploderar! Men vill ni bara att jag fotar valda delar av er bröllopsdag så går det såklart också bra.

För mig är det superviktigt att ni känner er bekväma med mig, eftersom jag kommer att vara med och runt er under hela denna känslofyllda dag. Så jag bokar gärna in ett förutsättningslöst möte i ett initialt läge så vi kan känna in varandra men även för att höra vad ni har för tankar, idéer och förväntningar på er bröllopsfotograf.

 

Leverans

När ni vaknar vid morgongåvan börjar jag gå igenom alla de bilder som jag kom hem med. Jag sorterar då ut de flesta och bästa bilderna från varje del av dagen och spenderar ca 40 timmar på att redigera och bildbehandla vart och en av dem. Jag levererar alltid ett överkomligt urval bilder för er att sen göra vad ni vill med. Vill ni ha hjälp med att göra en fotobok, printa eller göra tackkort så kan jag naturligtvis hjälpa er med det.

Jag levererar alla bilder i storleken 2500 pxl och ni får dem på ett USB-minne i mappar som; innan vigsel, vigseln, mingel och middag. Vill ni sedan ha någon eller några bilder i annan storlek eller redigerade på annat sett än levererat så fixar jag det.

Samtliga originalbilder sparar jag i ett år från fototillfället.

Leveranstiden är ca 3 veckor under högsäsong men jag mejlar gärna över ett par bilder redan dagen efter er bröllopsdag, om ni vill lägga ut någon bild på sociala medier eller liknande.

 

Priser

3 timmar - från 9 500 kr

I vigselpaketet kommer jag en stund innan vigseln och fotar ceremonin, minglet efter vigseln för att sen ta gruppbilder och era bröllopsbilder.

6 timmar - från 12 500 kr

Om ni önskar att ha med mig under valda delar under dagen kan jag t.ex. vara med innan vigseln när bruden gör i ordning sig, under ceremonin, minglet efter vigseln, jag tar gruppbilder och era bröllopsbilder. Eller så kanske jag kommer jag strax innan vigseln och är med fram till dess att ni sätter er till bords. Upplägget är helt upp till er och vad ni önskar.

Heldagsbröllop - utan tidsbegränsning från 19 500 kr

Jag är med hela dagen från det att bruden gör i ordning sig tills festen börjar.

Vid bröllop utanför Storstockholm tillkommer milersättning.

 

Hör av er om ni vill boka mig eller har några frågor
happy@jessicabjorkwall.se
070-789 50 97

 

 

Facebook Instagram share